apsnygga örhängen...



Jag såg en tävling syrran pratade om i sin blogg där man kan vinna ett par uberfina örhängen... De skulle inte vara helt fel att ha nu faktiskt. Behöver något nytt och snyggt.
Gå in och kika på tävlingen

God morgon

...eller inte. Snarare god förmiddag faktiskt. Har haft en bra helg. Jag skulle skrivit igår, men var nedrans trött så det blev liksom inte av. Men helgen har vart bra som sagt, jag och min danskollega håller på med en koreografi, den kommer väldigt otraditionell kan man säga. :D Vi håll på i tre timmar och kom en bra bit, det är nog bara en tredjedel kvar skulle jag tro. Kommer bli så bra! ^^

Viktnedgången går okej skulle jag tro, har inte vart alls så strikt som jag borde men å andra sidan dansade jag faktiskt fem timmar i söndags så det borde ju tagit bort lite i alla fall... Skulle vart på aerobics igår men så började magen igen så jag vågade inte, men är SÅ sugen på att träna nu! :/ Jag får ta en promenad med vovven istället, det får bli så helt enkelt. Nu ska jag plugga, på fredag är det tenta så det är till att sitta vid böckerna idag. På fredag blir sanningens ögonblick var det gäller mina mått också... ska se hur detta går. :S

Håll tummarna


Nu e det verkligen dags!

Jag VET att jag sagt detta länge, men nu ska jag ta tag i min dallrande mage. Jag började iof redan för ett tag sedan , men inser att jag behöver en morot. Så jag tänkte varför inte skriva det på bloggen varje vecka? Mått och sådär. Då kan jag ju inte fuska heller.

Men jag får räkna som om jag började idag för enkelhetens skull!

DAG 1
Mål:
bröst: -11cm  mage: -10cm   höft: vet inte vad jag ska sikta på här... med räknar ju med ett bortfall på en 15 sm iaf...
Och gärna typ tio kilo ner... men vi får se, jag tränar ju också, så vikten blir det den blir.


Veckans mått:
bröst: 86cm mage: 87cm höft: 105cm. (isch!)

Räknar med en minskning till nästa fredag, ganska övertygad om att det kommar vara det. Nu måste jag göra mig iordning.

Hej så länge!

Torsdag

Seg vecka det här... men mår bättre idag faktiskt. Gick en lite längre promenad med Knutte och det gick bra, lite långsamt, men bra. Visst har jag ont. Men nu går det i alla fall att bita ihop! ^^

Idag ska jag få gjort lite saker. Inte bara ligga i sängen.

Kramar

isch

Fortfarande inta bra... och lägenheten ser ut som skit... :( Ngn frivillig som vill städa? :D Jag går och sover bort denna dagen med. Bye.

nytt utseende

Håller på att ändra utseende på min blogg... den ser lite sisådör ut just nu, men det kommer, det kommer! Vad tycks än så länge?

Ja...

Ännu en dag i veckan har gått utan att jag vart i skolan. Kanke skulle bita i det sura äpplet och faktiskt ta mig till farbror doktor och kanske få hjälp. Kan ju inte gå runt med detta i alla fall. Idag har det vart riktigt jobbigt. Ska man verkligen behöva må så dåligt? :(

Om ni tänker er migrän, tänk er det i magen det är precis så det är. Man ligger i sängen i fosterställning i perioder och vet inte vad man ska ta sig till. Tillslut somnar man och vaknar en stund senare av att det släppt liiite grann i alla fall och så håller det på! Känns som om någon sticker in en kniv och vrider om. Man svettas och mår skit. Känns som om det kommer bli en tuff vecka... Skulle ju ha klart jingeln denna veckan, men jag tror inte jag kommer hinna det. Men mina kära vänner pratade med min lärare igår och hade ett försvarstal om hur duktig och ambitiös jag egentligen är, vilket jag tyckte var riktigt gulligt ^^  Love you gajs! ;)

Nu blir det teve en stund, sen räksoppa förhoppningsvis.

Kram på er

fyllosoferingar.

Ok nej jag är inte full. Men måste nog ändå räkna detta mer som just det iställer för filosoferingar. För även om filosoferingar på icke fylla är intressanta och ibland även roande är fyllosoferingar än mer intressanta och dessutom än mer roande. Nu är detta något mitt emellan och därför precis lagom roande och intressant, vilket passar bra vid denna sena tidpunkt.

Första filosoferingen efter denna mjuka uppstart handlar om min mage. Men jag är ovän med den idag känner att det kan bli lite väl mycket arga kommenarer. Jag vet själv hur det är när någon är arg på en och man ångrar sig efteråt så jag ska försöka vara lite objektiv. Det kommer inte gå bra, men hoppas ni har överseende.

Ja magen är en intressant apparat, vilket även läkare är. De går sex år ( eller?) på högskola och kan inte ens lista ut vad som är fel på en. Ärligt? Vad gör de egentligen? Man kommer dit och vill ha hjälp för att magen gör ont som fan och vad får man för hjälp? "Testa de här pillren, blir du inte bättre får du komma tillbaka" No shit?! Blir man bättre? Nope, man kommer tillbaka

"Ojdå, hjälpte inte de tabletterna du fick sist? Nehe nej, men de här kanske är bättre, testa dem och kom tillbaka om två veckor om de inte har hjälpt." Verkligen? Ska jag komma tillbaka? Ok visst. Två veckor senare tillbaka. Hjälper inte.

"Nejmen, det var värst, testa dessa pillren, blir du inte bättre får du komma tillbaka" Hör nu här farbror pillerdoktor. Jag vill inte HA mer tabletter jag vill ha bort mina magsmärtor inte försöka dämpa dem med en massa jävla piller som ändå inte funkar.  Fixa problemet för helvete!

Varför skuldsätta sig och genomlida sex års utbildning om man ändå blir en okunnig jävel som skriver ut en massa piller i tid och otid? Läkerna borde skämmas, de sitter säkert och dricker cocillana på fikarasterna och klagar på att de har SÅÅÅ mycket att göra. Tror jag det när de inte löser problemen utan bara skickar iväg patienterna med ICA påsar med tabletter hela tiden.

Tänk på de gamla sen. Vem bryr sig om dem? Inte sjukvården i alla fall. Många gamla är ensamma och ledsna. Många har inga släktingar kvar i livet och de har ångest och hemska depressioner. Vad gör  farbror doktor? Precis. Skriver ut antidepressiva mediciner och drogar ner kärringen/gubben så klagar hon/han inte så förbannat. Varför inte ge de gamla lite mer att leva för istället? Varför lägga ner aktivitetshusen? För många är detta det enda roliga de har, att få träffa lite gamla bekanta, sitta tillsammans och väva, måla, prata, fika läsa... Jag tror sjukvården skulle tjäna på att verkligen hjälpa folk med själva grundproblemet istället för att ta den lätta vägen och skriva ut en massa meningslös medicin til höger och vänster! Tänk på ni själva bli gamla en dag, ni vill inte bli nerdrogade och sitta och vänta på att dö ellerhur? Nej jag tänkte det. Ge de äldre en chans till få några trevliga sista år istället! Anställ mer personal till vården så alla får den tid de behöver!

Åt helvete med sjukvården. Ni gör ändå inget rätt.









RSS 2.0