Yes!

Jag kommer nog faktiskt fixa att gå på pappas kalas imorrn, mår bättre, mot ALLA odds! *weeeeeiiiiii* Det trodde jag faktiskt inte. Visst är jag kanonförkyld men jag hostar i alla fall inte så som jag gjorde imorse. Vad BRA det känns :) Snytpappar, alvedon och lite sprit, haha ärligt, kan det bli bättre? Nope, dont think so. :D

Mission: Christmas Presents

Och pappa fyller 50 imorgon... Vilken händelserik jul det kommer bli! PÅ ett bra sätt så klart. Dessvärre har jag lyckats bli sjuk, känns ju lagom kul iom att det dessutom var sista dagen i skolan innan jul också... menmen. Vad ska man göra?

Är inte klar med julklapparna heller, börjar ju bli dags att fixa det nu. Får ta det till helgen när 90 procent av Sveriges befolkning handlar... Det är ju verkligen varje svensk dröm att stressa omkring efter de sista julklapparna, slåss med armbågar, paraplyer, påsar, granar och julpynt och annan skit. Åtminstonde kan man tro det när man ser hur många som faktiskt handlar i sista sekunden, jag är inte bättre själv iår, men jag har hittat tjusningen i att handla över nätet. Man kan sitta hemma med en glögg i lugn och ro och klicka hem saker. Är inte det lyxigt så vet inte jag! :D Nåväl, jag får bita ihop, ta på mig mitt allra STÖRSTA tålamod och ge mig ut i den köpstinna massan.

Mission: Christmas Presents here I come!!

RSS 2.0