I skolan

Nu sitter jag i skolan och... arbetar. Jag har en jobbig blondin som sitter och irriterar mig vid sidan om! ;P Har fått gjort en del, är faktiskt snart klar, till skillnad från Ylva...

Webbportfolio.

Det är svårt... Har nu kommit fram till en möjlig hemsidelayout som jag ska börja koda ikväll.. Vad tycks?? Det är på ett ungefär, den är inte helt hundra. Kom gärna med förslag....



Kasst, väldigt kasst...

Jo har varit mer än usel på att redovisa mina träningspass, men jag HAR rört på mig. :) Jag får helt enkelt redovisa en hel vecka nu ;P.

För en vecka sedan det vill säga förra söndagen så åkte jag och dansade. Då dansade jag faktiskt från 13.45 till 19.00. Så det var bra :)
  • Måndagen trodde jag att benen skulle sprängas och armarna gå av, men var ändå extremt duktig och gick ut med hunden på en långpromenad dvs cirka en timma och tja... 20min? Sen diverse små rastningar under dagens lopp. 
  • Tisdagen... blev det inget gjort. Hade om mäjligt ännu mer ont i min små ben, och skoldags så det blev inget den dagen mer än små korta promenader med Knutte före och efter skolan.
  • Onsdag, Inget heller.. tyvärr. Men benen mådde finfint dock likaså armarna (tack och lov). Efter skolan firade jag, Ylva och Anna att vi klarade tentan med att steka pannkakor och se på film hemms hos Anna. Så det blev en bra dag! :).
  • Torsdagen gick jag långpromenad innan skolan (började inte förrän tio). Sen gick jag en halvtimmas promenad med Knutte på kvällen i mörkret. 
  •  Fredag... Hm jo men faktiskt gick en längre promenad då med, och en mindre när Becky och Giron kom på besök. Sen kompenserade jag min " flitiga" vecka med att äta lite godis och se på skräckfilmer till två på natten.
  • Igår var vi trötta, men på benen vid halv åtta. Inte illa va? Vi skulle med Ulla Karin till Tjolöholms slott, vilket var, som vanligt, jättefint! 
  • Idag blir det dans igen precis samma som förra söndagen... Ska bli kul, det är kul att ha ngt som man faktiskt längtar till varje vecka. 

Faktum är att det var extremt skönt att vara tillbaka i skolan i tisdags igen också! :D

Äntligen helg!

...och jag känner mig frisk och kry, jag är glad att jag bestämde mig för att stanna hemma hela veckan för säkerhets skull. Jag behövde verkligen det. :) Meen den lite sämre sidan av det hela är ju att jag ligger lite efter då. Men asch, inget som inte jag klarar av iaf... Vi har bara gått tre dagar denna veckan så... Jo och för att återgå till vad jag skrev sist, det vill säga att träningen borde aktiveras nu, vilket min kära syster så riktigt påpekade att  det är "fanimej dags att ta tag i det nu". Jag joggade  faktiskt igår. Det gick bra, visst flåsar man mer än vad som troligtvis är rimligt, även för en glad motionär, men å andra sidan så får man ju en vacker skär färg i ansiktet som håller i sig ett bra tag även efter joggingturen. Sen får man ju äran att vakna med träningsvärk dagen efter! ;) Då kan  man ju i alla fall inbilla sig att man har gjort av men tonvis av kalorier. Jag vet att man inte gör det men var är moroten om inte i att tappa några ynka gram iaf?? För övrigt är morot faktiskt väldigt gott mellanmål! Bara en parentes...Får väl börja med styrketräningen igen också... trist som fan. Men har hört att det ska vara det bästa om man vill gå ner i vikt. Ju starkare muskler destomer förbränning- även i vila.  Har börjat med mina pulver med( iof två veckor sedan)... HELT enormt bra... fattar inte varför jag slutade... man mår ju SÅ mkt bättre! :) Nu ska jag se Ghost Whisperer. Det är extremt spännande nu.


Torsdag... vart har veckan tagit vägen?!

Okej... jag har varit ganska dålig faktiskt. Men... ändå! Idag mår jag så mycket bättre och faktum är att jag nog blivit visare. Japp tro det eller ej, men när man har massa dötid när man är trött och har tittat tillräckligt på Oprah och Våra bästa år, så börjar man fundera på livet. (Innan man somnar igen) För det mesta var det ganska deprimerande tankar, men allt eftersom jag blev bättre, blev också mina tankar mycket trevligare. Så summa sumarum så är det ganska bra att bli sjuk ibland och få fundera lite i sin ensamhet på livet, på familjen sin pojkvän, sig själv! Jag har äntligen kommit fram till att det är dags att börja träna, man blir mindre sjuk när man tränar, man blir också gladare. Man orkar mer och blir smartare (kan behövas). Frågan är då bara, vad jag göra?? Ska jag börja cykla igen... jag vet inte... jag skulle verkligen behöva ett träningsprogram... Som ska följas slaviskt och någon som slår mig i ändan när jag inte gör som jag ska! Funderar på om jag ska göra slag i saken och göra syrran till denna person... har pratat om det innan... vad sägs syrran?? ;P Vi måste SKÄRPA OSS!!

I skolan... :)

Ska precis börja leka med html kodning... ritkigt spännande. Får se om det blir skojjigt, säkert lite svärande också...  Måste sluta och få ngt gjort här nu! :D

RSS 2.0