blogg...

"Fina flickor skriver blogg, de olydiga har inte tid."

Vänner

Vilken tur man har egentligen. Att ha vänner som ställer upp när man mår dåligt, som förlåter en och som tar en för den man är!

Har haft två trevliga dagar ihop med mina vänner i Trollhättan, det vill säga de tre muskitriserna i Trollis. Igår var det filmkväll, hann med Sweeny Todd, som för övrigt var extremt... speciell. Ganska bra, men påminner lite om när jag tittade på Watchmen, det måste sjunka in innan man kommer på vad man tyckte om den. Borde se den igen någon gång.

Sedan blev det Djävulen bär prada som är ett säkert kort, den är bra plus att man har sett den så man kan sitta och tjöta lite under tiden. Klockan var i princip morgon när vi insåg att det kanske är bäst att dra sig hemmåt och sova några timmar innan det var dags för nästa aktivitet på schemat. Skogsvandring.

Mumma
Ett nyttigare alternativ till fredagsgodis, både jag och Ylva shakar och äter inte onyttigheter ;P

;)
Det är vad som händer... Dipp gör konstiga saker med en människa...

;)
Eller ja... Kan ju varit detta också... Jag drack dock inte mycket, får ju vara försiktig med magen...
Vad ska jag skylla på? :S

ja...
Jag har ingen bra förklaring till denna bilden egentligen. Men visst är den söt?


Lördag
Jag vaknade i i godan ro, masade mig ur sängen, letade som vanligt efter mina kläder som jag lyckas lägga på olika ställen varje gång jag går och lägger mig. (Jag bor på 27kvm men lyckan änså med detta.)

Det är konstigt, hur blir det så? Jag menar vart tar de vägen? Och hittar jag dem så fattas det alltid något, en strumpa, ett linne etc. En teori är att någon smyger sig in här på natten, flyttar mina kläder, lämnar en massa disk och grejjer överallt och går igen. Mycket fult gjort i så fall tycker jag. Inte speciellt renhårigt alls. Och vad ska personen med min ena strumpa till? Va?

När jag samlat ihop alla kläder och ser något sånär ut, går jag ut med Knutte och upptäcker till min förvåning att det faktiskt är ganska mycket folk ute. Konstigt vad alla är morgonpigga, tänkte jag. Jaja, säkert hurtbullar som ska komma iform inför sommaren tänkte jag vidare och går sorglöst min morgonrunda med Knutte. Jag kommer in, shakar min shake, tar fram mina tabletter och ett stort glas vatten och sätter mig som vanligt och kollar vad som är nytt i världen (Facebook.). Sneglar lite trött på klockan på datorn. Halv ett?!

Dagens schema var som sagt, skogsvandring. Vi vaknade ganska sent alla tre och kom väl iväg vid fyratiden. Efter många om och men hamnade vi till sist i Öresjö som var vår slutdestination. Vi tog oss ur bilen glada i hågen och pigga som fan, vi stod och sållade bland kilometrarna. "Äh vi går 7:an det är lagom"

Den gröööna skylten...
Vår vägvisare som beklagligtvis inte alltid gjorde sitt jobb.


Knuttisen börjar bli trött, då hade vi nog en timma kvar, nu ligger han här hemma och sover som en stock! :D


Det var en jättefin motionslinga vi gick i alla fall...

Så blev det. Vi följde de grönvita små skyltarna, de var många och tydliga tills vi kom till en korsning. Var är skyltarna? Hm, vi gick in på en väg, vilken visade sig vara fel, gick tillbaka och kom återigen in på rätt väg. Vi gick och gick och gick... Nu såg vi skyltarna igen, men ingen av oss greppade konceptet, var det hur mkt man gått, eller hur mkt man hade kvar? Eller var det bara där för dumma stadsbor som inget begriper?? Vi insåg snart att någonstans på vägen hade vi nog valt en längre väg än vad vi hade tänkt oss från början, men det var sent att ändra på det nu, efter två timmar brydde vi oss mindre om vilken väg vi tog så länge vi kom tillbaka. Vi följde dock troget de gröna skyltarna och tillslut... tillslut hamnade vi vi min lilla bil.

Så idag... blir det inte mycket mer gjort jag ska diska, sedan packa. Sen sooova. Imorrn är det äntligen dans igen och DumDum kurs! Ska bli kul! Älskar helgerna!

RSS 2.0