Vitlöken funnen och vilar nu tryggt på diskbänken.

Ja, efter tre dagars letande hittar jag det lilla kräket i kylskåpet trots allt. Jag HAR letat där säkert fyra gånger och helt plötsligt ligger den där. Herregud. Antingen är jag ju blind eller så spelar någon mig ett spratt!

Ja när nu det mysteriet är halvlöst så kommer nästa problem. Borde plugga och vad gör man? Man sitter på fejjan eller här... Kreativt? Ja... Effektivt? Nej.  Så nu återgår jag till mina studier, det vill säga, tillbaka till verkligheten... over and out.

Kramar

Jag har blivit utmanad... Av sörran :D


Jag har blivit utmanad av min lillasyster... Ska tydligen skriva 8 saker ni inte vet om mig... okej. Jobbigt värre, men ok vi kör! Men jag känner att det kommer bli ganska likt syrrans... vi är för lika, Madde! :D

1. Tycker om att möblera om. Ofta. Såväl i skåpen som i besticklådorna.
2. Älskar burkar... Alla erbjudanden i affären om man köper "det" så får du en burk på köpet går jag på. Inte så mycket kakburkar dock ^_^
3. Älskar galenskaparna, har kört otaliga sketcher på gymnasiet och tittar gärna på dem när det finns tid! De är absolut bäst!
4. Jag gillar Britney ok? Jag tycker hon gör bra musik, så det så!
6. Vill ha en minigris, som ska heta Sune.
7. Har en ny hobby, spelar darbuka ;)
8. Vill lära mig sjunga... vet inte om det är möjligt. Jag skäms ju själv när jag sjunger... :S Drömma kan man alltid.

Så nu har jag gjort detta också, skulle visst utmana några med... hmm känner inte många bloggare tyvärr men..

Sanna  ja, det ska du.
Johanna hehe ja nu när du läser... räkna med det! :D

Kram på er! :)


fredag...

Ja så var det fredag... mycket är upp och ner i mitt liv just nu, men förhoppningsvis ska väl även det rätta till sig så småningom.

Man inser ett och annat faktiskt och framförallt så fokuserar man mycket på sig själv och analyserar. Man borde göra det oftare. Ta tid för eftertanke, inte bara rusa in i allt hela tiden. Mycket i mitt liv är spontant och självklart är det viktigt att man inte planerar allt. Dock ska finnas viss struktur tycker jag. Det är till exempel aldrig fel med rutiner, bara inte de tar överhanden.

Jag är 23 år, alltså egentligen inte alls speciellt vuxen. Fortfarande ung och fin som en kompis så snällt påpekade. Och ja jag är det, jag är fin och vacker. Varför har jag inte sett det innan för? Tänk så mycket tid man förspiller genom att tänka att man är ful och tjock? Varför? Jag är ju inte tjock! Inte smal heller, jag är jag! ;)

Me de visdomsorden avslutar jag dagens funderingar... :D

Kramar

ibland suger livet bara för jävligt

Det är bara att erkänna, kärleken är inte evig, hur mycket man än vill att den ska vara det. :/ Är så ledsen...

RSS 2.0